

PK3 Staff Daily Schedule

Drop-off and pick-up must be closely monitored and documented. The maximum amount of supervision is required during this transition.

Morning Session	Activity	Teacher	TA	Monitor
7:30 – 7:45 (15 min)	Breakfast & Language Development (Classroom)			
7:45 - 8:00 (15 min) 8:00 - 9:30	Morning Meeting-Welcome & Song/Music Center Time & Small		In Classroom	N/A
(90 min)	Group	In Classroom		
9:30 – 10:15 (45 min)	Outside Play, Water/Restroom		10:15 – 10:30 Break	10:15 – 10:30 In Classroom
10:15 – 10:36 (21 min)	Independent Reading & Story Time Dismissal Preparations		In Classroom	10:30 – 10:45 Assist Lunch/Dismissal Prep
10:36 – 11:06 (30 min) [216]	Lunch (am group)	10:30 - 11:45		
Afternoon Session		Lunch/Planning &	Lunch with	Lunch with
11:21 – 11:51 (30 min)	Lunch (pm Group)	Prep	Students/Dismissal	Students
11:51 – 12:06 (15 min) 12:06 – 1:36	Morning Meeting – Welcome & Song/Music Center Time &	In Classroom	11:45 – 12:15 TA Lunch	11:45 – 12:15 Assist with Transition to Classroom
(90 min)	Small Group		In Classroom	
1:36 – 2:21 (45 min)	Outside Play, Water/Restroom			
2:21 – 2:41 (20 min)	Independent Reading & Story Time			N/A
2:41 – 2:57 (16 min) [216]	Say Good-bye, Prepare for Dismissal			,
2:57 - 3:30	Conference	Conference	Planning & Prep	